Thursday, 1 November 2012

Impian setiap wanita , kan ?? :D

Assalammualaikum =)
heee~ SUPERMAN !

hidup kita memang sangat memerlukan seseorang yg betul betul memahami kita . Exspecially nih yg gegurl nih .. Haaaa..
Carilah seorang lelaki yg bukan sahaja memahami , malah mampu memimpin tangan kita ke JANNAH :')

Wanita perlu ada yang menjaga , mungkin status status diFB , TWITTER , ramai yg update ''aku boleh hidup tanpa laki lah doe ''
Amboiii .. berckp jgn guna akal yg cetek sayangg .. kita wanita mmg amatlah memerlukan seorang lelaki dlm melengkapkan hidup kita . Bagi wanita yg belum bersuami , dia masih dlm tanggungjawab mak ayahnya . Wanita yg ingin menunaikan haji , perlu ada mahramnya selain mak ayah atau perempuan lain yg boleh dipercayai , jika tidak si suami lah yg kena teman  . You see , lepas nikah dosa kita yg gegurl nih jatuh pada suami kita lak, dy yg kan tegur kita .... Allah dah sediakan yg halal utk kita , mengapa perlu cari yg haram nye .

Jadi , berhati hatilah kita wahai muslimah sayang , pergi dan carilah seorang lelaki yg tulus cinta padamu kerana sayang akan agamanya . :)

Allahurabbi , teguran utk diri sendiri dan pada siapa siapa yg terbaca ..



# Okayy , aku tak faham knp aku ckp semua nih :D .. heheh ~
ni la jadinya bila tak taw nak tulis apa . 

Wallahualam :')




 

No comments:

Post a Comment