Tuesday, 29 January 2013

NO TITLE

Holla ! Heyyy , Assalammualaikum and gudmorning ! Ahaaa , subuh lagi rite ?
Waahahah , ape aku buat ni ? Hoi ! hari ni exam paper chemist ngn math la ! kau g update blog pehal !*bermonolog sendirian* WAKAKAK . Stop , nonsense kan -.-
Heeee , actly aku nak g taw kau . Another 1 days to go then mid sem holidayyyy ! Yeay ! Awesome , SuperDuper ! Amboiihh , sangat la hepi nampak . Jangan nnti balik kolej pas holiday kau pudate *midsem boring**midsem menghampakan* dan berbagai lagiii. OH NO ! Aku akn cuba ceriakan cuti cuti aku nih  :D
Aku nak lupakan segala formula , segala equation bagai kan . Not mean lupa terus bangang -.- lupa kejap je time cuti .. AHAAA .
Bila aku balik je . diistiharkan blog ni kekal berhabuk selama seminggu , facebook ngn twitter inshaAllah masih bernyawa HAHA . Oleh kerana aku sayang gila kat kau yang terbaca entry ni , dengan baik hati , baik budi kecomelan aku , *ok sengal* aku bagi link twitter aku kt kau . Da baca ni follow la yep :3

AHAHA , ape lagii . FOLLOW lah ! 
heeee :) . Okay lah , babai ! tengs for reading ! MUAAHAHAHAH :*

18 Hari bersama double H yang chomel <3







Saturday, 12 January 2013

Assalammualaikum ! heyhooo .. :') 
Hye dearr .. lama tak update kan ? Busy busy busyyyy .. huuuu , isk isk . Rindu memblog .. Ok , when my finger start dance on the keyboard , tht mean they have something special to share ! Wahahaaaa . Apa diaaa .. ? 

*jari yg comel comel tu nak bg taw yg tuan dia tgh bhgia* heee .. bergula -.- 
Melting , melting dan sedang melting nih . Come bebiee put me in your freezer . Wakaka ..

Tapi , tapi , tapiiii kite malu la nak cite . ngeh ngeh ngehhh :3 .. Haiii , mengada kau kan ? sejak bilaaa .. Ahhhh , peduli aku lah , kau sebok pehal ? Eh , aku sebok pun suka hati aku lah . Pehal suka hati kau lak ? Abes law bukan hati aku , hati sape ? ayam? Heyy kau nih -.- *berdialog gila*

Aku cuma bg taw aku sedang cuba bhgia walau aku tahu , bhgia , bukan milik kita sepenuhnya . Ye , dan tiada duka yang abadi selamanya :') Awww ..

Heeee , weyh korang . Nanti da smpai masa aku bg taw yg true story kt korg taw taw tawww ..
Hummm , tak kan ni je na update kan ? Tak best laa .. Ok ok ok , aku story siket laaa .. Tapi pasal ape eyhh .. hehe .. Ok , aku nak share pasal JAMBAN . Secara sopanye 'tandas awam' . Wahaha , pehal kuar jamban pulak ni .. Haaa , weyh .. penting nih .

JAMBAN ! Terutama sekali jamban awam weyh .. aduhh .. Aku respect gila ar kt mana mana jamban awam yg bersih . Tu mkna nya keseluruhan pengguna nya pembersih !Wahaha , tak jugakkk .. Credit to cleaner law weyh . Takde depa aku ta taw la ape jado kt jamban awam weyh .  Tenggsss mokcik , pokcikk .. muahaahah ..

Ok , beberapa minggu lepas aku g laaa satu tempat nih . Aku da ngelabah cari jamban . Ok , aku nampak arrow tunjuk jamban awam . Alamakk , ak g jamban tu , atotototo .. comel .. tapi sekali campur laki perempuan -.- wtf ???
Dengan muka bangang aku bla , tahan sampai sudaaaa . Tolong la eyh MPB (Majlis Perbandaran ) fikir siket pasal pengguna . Macam macam weyh boleh jadi law jamban share cenggitu !

Act , macammacam lagi peristiwa pahit manis pasal jamban awam ni .. korang pun sama kan? Hahah .. *tak flash , flash rosak , mangkuk sumbat , bau petai ,bola bola terapung , pintu tade lock* Wahaha , bnyk lagi arh .. hal korg , korang je la taw kannn .. Nak share pon bolehh ..

*asal tiba tiba aku bau jamban nih -.-* 

heeee ... budak tak mandi update blog :3
 

Monday, 7 January 2013

ANNOYING !

Assalammualaikum ! you , yes you !!

I'm totally no need someone like you . You are sooo annoying u know . Heyyy , da la lu tak knal gua , gua pun tak kenal lu . Yang tiba tiba nk bajet bagus pehal weyh ? Aku kacau lubang jamban kau ke ? Tak kan .. so , kalau tak pehal kau kacau hidup aku ? Da rasa diri bagus sgt lettew . Come on laaa , no one perfect la weyh . 

Tak faham aku , pehal la dengki sgt ngn aku ?  Grrrrrr , go die please -.- . One more thing kalau kau baca , tak semua pemikiran manusia ni sama . Penerimaan org pun tak sama . kau nak copy paste ayt aku utk naik kan publisiti tak tahu malu kau tu bek tak yah la der . Buek malu joo !
 

Tuesday, 1 January 2013

RANDOM

ASSALAMMUALAIKUM .

1 JAN 2013 , ehh .. pejam celik pejam celik je kan . Aku amat lah boring kau . Cuti 1 ari mmg boring sbb nak buat ape pun tak sempat . *tapi update blog sempat* . Nak tanya kau , blog aku boring kan ? Aku pun pelik pehal boring amat . Tak macam aku yang tulis post . Abes siapa ? Hantu kau . Dah dah merepek sampai ke hantu pulak pe hal . Tapi wajarlah kan, title post pun random . 

Apa yang korang rasa aku maksudkn dgn RANDOM ni ? RANDOM MATING kah *biology matrikulasi chpter5* Wahaha , sudah semestinya bukan , asyik biology je pun . Aku pun naik fade up . Hahaha , abes tu ape weyh? 

Lalala , cuba teka . Sape dpt aku belanja *dlmmimpijelah* bodokan ? Ok , ok .. Bia aku jawab , aku maksudkan random nih perbuatan aku now lah . random kan ? haha , random sgt .  Cepat google ape kejadah random tu . Jangan lupa Google translate . ekeke ..

*serius la siket ngek* Ok , aku serius . Nanti korang bosan jangan salahkan aku eyh . Random beerti RAWAK in bahasa melayu . Aku amatlah yakin da pasti kau semua taw ape tu rawak , law tak taw gak mmg minx kaki aku kan . heeee .. 

So , korang da faham kan RANDOM . Oleh hal demikian , *aceceh .. aku BM SPM A+ kot (mukabelagakminxsenduk)* aku nak tulis ape je aku nak tulis secara rawak . 

Nak share 1 perkara ngn kau , tu pun law kau nak taw lah . Law kau tak nak taw pun aku peduli apa , post aku , entry aku , blog aku . 
Aku nak share pasal life aku sekarang . Bagi yang tak nak taw boleh p main jauh jauh . shuhhh-.-

Aku rasa aku da cukup nice nice ngn orang . Tapi aku pelik orang amat amat lah susah nak nice ngn aku . Pehal ? muka aku ade macam muka artis ke kalau nak jelly jelly ngn aku . Aku kacau bilik tido mak bapak kau ke ? *kurang ajar tak* aku rasa aku tak buat semua tu .. Ni citer betul betul bukan gosip mak jemah ok =,='
Ok , first .. ni contoh la . Aku dgn member member aku la , jalan2 dan jalan then terserempak dgn member kpd member aku . Ok , dyowg pun tegur la ape la salam la peluk peluk la kissing kissing la (sesama girl la) . So , aku pun dgn cara aku lah .. knlkn dri then buat mcm biasa , senyum and bg respon  . Law dyowg tnye aku jawab . Tapi yang buat aku angin tu aku da macam tunggul , sampah masyrakat kt kalangan tu . Grrrr .. sape tak bngang wey? dgn member aku yg len dyowg boleh pulak nice padahal aku tak pernah knl pun dyowg before ni .. nampak tak ape yg aku cuba smpaikan ni? sori la , aku law bab citer citer ni mmg kalut siket . Cakap pun kadang2 gagap -.-

Ok , utk mem+ve kan diri aku ni aku just andaikan yang dyowg tak biasa ngn aku . Lantak dyowg la kan , tade kaitan ngn life aku pongg . Ahaha , tu 1 contoh yg aku bagi yg selalu amat terjadi kt aku . 

Seterusnya 'DENGKI' . ahaaa .. yang nih lagi laa bnyk aku nak habaq mai . Tapi aku cite pe yg ptut je la k . Maybe aku punya perasaan , or aku perasan tu aku tak pasti la . Tapi selalu gak la aku merasa weyh .. Apa la yg org nak dengki sgt ngn aku ? Aku pegi mana mana je ade je yg mulut logi taik yang mengata aku , fitnah aku . WTF ? Helllloooo , I tak kacau bantal busuk you all pun taww . Nak contoh ke? errr.. aku malas la pulak .. hmmm jap , lemme think .
Haaa.. contohnye la . Aku ni mmg la mulut yg amat kapochi siket . Law dpt bukak mulut mmg ta dpt na tutplah . Aku pun suka la sgt bagi pendapat , dan aku rasa majoriti apa yg aku ckp nih org boleh guna . Tapi tak semua la sbb aku pun tak berguna kan -.- ..Ada lah dua tiga orang mangkuk yg suka potong , kondem aku . Podahhhh .. bukan tu je . Ada jugak yg suka bawak bawak cite diri aku ni .. Aku ni lawa oun tak , kaya pun tak . Tak payah nak dengki sgt lah kan ngn aku . Buang tenaga korang je berhasad dengki dgn aku . 

Tade moral pun kan entry aku . Pnjang pulak tu . haha .. baca baca !
Hoii ! orang buta je ckp entry aku ni takde moral . Kau baca balik . Banyak ngek moral nye .. siap aku bg knowledge pasai random pulak tu . Bagi haters aku yg baca entry nih . Berhntilah dari mengdengki aku sebelum aku yg menghentikan kau .

*kenapa comel sgt? *
 
 
 
N a m p a k ,j a n g a n b i s i  k b i s i k . A k u t e r a s a n a n t i w o i ! 
N t a h n t a h k o r a n g n g u m p a t a k u k a n !