Saturday, 29 December 2012

KITA AWESOME , KITA AWESOM . *versi outing*

SERONOK ! >< .. 

Wahaha , ape seronok nya ?? hee.. tadi outing , tp special sbb dpt kumpul ramai rami ramai ! hang out ngn GENG SEKOLAH yang comel comel belaka :D . Rindu sangat ken lama tak jumpa .
Bila jumpaaaaaa ... haaaaa , ni jadinya =,='

* HAK POSING HAK KAMI !

ahaha , cett .. nih half dari yang ade tawu , ade half lagi yang tak show off dlm pic nih . Actlly , 2 orang BFF dr matrik .. si pinky dua orang tuuu . yang len semuaaaaaaaa geng bas sekolah :D

sayang korang muchy muchy ngek ! <3

*tengok , tak sah kalau posing . makan pun 

dari kiri , waney , zadty , dan .. errr ... grrrr .. check laaa ..
Haaaa .. yang tgh2 tu support wangan wayang . 
 
 
 
 Dunia ni kecikk je , taraaaa ! terserempak lah dgn nazirah . No wonder lah , nazirah ni sematriks dgn aku . kteorg BFF since form 1 till form 3 . Dah form 4 berpisah lah kami bertiga , berpindah randah sekolah . Dan sikalang aku ngn nazirah 1 matrik lain course . Zadty pulak poli . Alhamdulillah <3


 *alamekk .. kabur pulak . KAMI CLASSMATE , JIRAN BILIK SEBELAH . :)

Heeee .. aku kekeringan idea pulak nak menulis . Penat pun tak hilang lagi . Aku letak pic pandai pandai la korang karang sendiri eyh . Got to go now .. huuuwwaarggghh :O .. Mengantok seresss ..

Last but not least , this day was the AWESOME day for us :)
Hopefully our relation will last forever . LOVE ALL OF YOU <3


*TUAN LOT*
nate beghuk

eh , blog aku .. gambor aku ler -.-


HAHA . abes dah weyh . babaiii !
 
p/s : Yang baik jadikan tauladan yang buruk bungkus pastu hantar sempadan ! wakaka ..
 
Assalammualaikum , kalau tak jawab masham kalau jawab harum ^^,
 
 
 
 



3 comments: